راه چاره تعامل با مرد کم حرف!

به گزارش مهسان بلاگ، برای تعامل با مرد کم حرف باید ابتدا علت کم حرفی را آنالیز کرد، سپس با پذیرش تفاوت هاشرایط مناسب تبادل نظر و لذت بردن از دقایق زندگی را مهیا کرد.

راه چاره تعامل با مرد کم حرف!

سرویس روانشناسی - یکی از شکایت های تکراری بسیاری از زنان از زندگی مشترکشان، کم حرف بودن شوهرشان می باشد. آنان مدعی اند زندگی در کنار یک مرد کم حرف باعث می گردد در خانه احساس تنهایی نمایند، و هرچه کوشش می نمایند نمی تواند همسرشان را وادار به حرف زدن بنمایند. در این مقاله سعی نموده ایم به علل کم حرفی مردان پرداخته و راهکاهایی به خانم ها ارائه دهیم تا بتوانند همسرشان را به مصاحبه ترغیب نمایند.

چرا مردان کم حرف می زنند؟

1- تفاوت زنان و مردان: از نظر زیستی خانم ها در صحبت کردن و کلا ارتباط کلامی، بهتر از آقایان عمل می نمایند و به خاطر نقش هایشان در خانه و محیط اطرافشان این ویژگی در آن ها تقویت می گردد. برعکس مردان از کودکی یاد می گیرند نباید زیاد در خصوص احساسشان حرف بزند.

2- مسائل پنهان زناشویی: وجود کدورت های عیان وبه ویژه پنهان بین زوجین ناخودآگاه تمایل دو طرف را برای هم کلامی به شدت کاهش می دهد وحتی همان مقدار کم نیز از سر وظیفه و با سردی انجام می گیرد.

3- مسائل شغلی و اجتماعی: یکی دیگر از دلایل شایع کم حرفی، بی حوصلگی، بدخلقی و حتی بی میلی های عاطفی در مردان، ریشه در موضوع شغل آن ها دارد. بیکاری، نارضایتی شغلی، نداشتن امنیت شغلی و استرس شغلی، بی مهارتی و ورشکستگی اقتصادی، مشکل با شریک و در مجموع نگرانی دائم در باب شغل انرژی مضاعفی از آن ها می گیرد و می تواند او را به یک مرد کم حرف و منزوی تبدیل کند.

4- اختلالات روانی یا جسمانی: علل جسمی مانند پرکاری یا کم کاری تیروئید، وجود یک بیماری مزمن وگاه صعب العلاج، کم خونی شدید وضعف وخستگی پیاپی و این قبیل بیماری های جسمی و یا برخی اختلالات روحی مانند افسردگی و... می تواند باعث کم حرفی گردد.

5- شخصیت درونگرا: برخی شخصیت درونگرا دارند و کلا کم حرف هستند و در بیشتر موقعیت های زندگی و کاری زیاد به حرف زدن و صحبت کردن علاقه ندارند. این دسته افراد برایشان فرق نمی نماید در جمع دو نفره با همسرشان هستند یا محیط کار یا بین دوستان. این افراد معمولا از صحبت کردن اضافی خوششان نمی آید.

با مرد کم حرف چه باید کرد؟

1- تفاوت ها را بپذیرید: تفاوت های دنیای مردانه و زنانه را درک کنید و این موضوع را بپذیرید. او کمتر از شما به حرف زدن و برقراری ارتباط کلامی علاقه مند است. بنابراین نمی توانید توقع داشته باشید کاملا پا به پای شما حرف بزند و صحبت کند و همه چیزها را مو به مو و با جزییات تعریف کند. اگر هم همسرتان فردی درونگراست و خود شما یک آدم برونگرا، شما با هم متفاوت هستید و باید سعی کنید انتظارتان متناسب با روحیه، شخصیت و توانایی های او باشد. همان قدر که شما نمی توانید کم حرف باشید، مرد کم حرف نیز نمی تواند پرحرف باشد.

2- فضای صحبت فراهم کنید: وقتی سکوت می نماید، برای به حرف آوردن همسرتان عجله نکنید. به او فرصت دهید به جای غر زدن برای سکوتش و پرسش های مداوم و پی در پی سعی کنید یک فضای آرام و حمایتگر در خانه فراهم کنید. با محبت و آرامش با او صحبت کنید تا آرام آرام خودش بخواهد صحبت کند و موضوع را با شما در میان بگذارد و وقتی با شما صحبت می نماید، سعی کنید به خوبی گوش کنید و با او همدلی کنید.

3- به دنبال زمان مناسب باشید: این مسئله بسیار مهم است. شما ممکن است که بسیار علاقه مند باشید که بعد از بازگشت از کار، با شوهرتان صحبت کنید، اما او در آن زمان به آرامش احتیاج دارد. پس بهترین راه این است که گفت و گو را به تعویق انداخته و به زمان مناسبی منتقل کنید.

4- به جای قهر و عصبانیت احساستان را بیان کنید: گاهی اوقات وجود یک مرد کم حرف باعث ایجاد احساس ناکامی و عصبانیت در زن می گردد. برای اجتناب از این موقعیت، هنگامی که شوهرتان پاسخ نمی دهد سکوت نکنید. به او بگویید: می توانی به من بگویی چرا برای تو سخت است که به من بگویی به چه فکر می کنی؟ اگر او باز هم پاسخ نداد، راحت از کنار سکوتش رد نشوید. به او بگویید تمایل دارید درباره آینده صحبت کنید. او را متوجه کنید که شما انتظار شنیدن پاسخ دارید.

5- سوالات کلی نپرسید: این گونه سؤال نکنید که امروز کار چطور بود؟، زیرا او می تواند در یک کلمه جواب بدهد که عالی بود یا افتضاح بود. در مقابل، از جزئیات کارش سؤال کنید. تعیین تر شدن سؤال باعث می گردد که او با احتمال بیشتری به سؤال شما به طور جزئی و با دقت پاسخ بدهد.

6- مراقب زبان بدنتان باشید: اگر هنگام صحبت کردن شوهرتان، کتاب ورق بزنید، کار را برای اینکه شوهرتان ساکت بماند آسان نموده اید. برای بهتر شدن گفت و گو سعی کنید حالت چهره تان خنثی باشد، بدنتان آرام و لحن صدایتان نه بسیار بلند باشد، نه بسیار آرام. ضمناً تماس چشمی برقرار کنید.

7- مخاطب خوبی باشید: هنگامی که شوهرتان صحبت می نماید، به حرف های او توجه کنید و اجازه ندهید ذهنتان منحرف گردد. مهارت های گوش فرادادن فعال را به کار ببرید. چیزی را که شوهرتان می گوید به بیان خودتان بازگو کنید. هنگام صحبت کردن او، مخالفت نکنید و وسط حرف هایش نپرید.

8- حرف بزنید، مشاجره نکنید: بسیاری از مردان کوشش می نمایند به طور کلی از بحث کردن اجتناب نمایند؛ زیرا می ترسند که این بحث به یک مشاجره توان فرسا تبدیل گردد. برای مقابله با این مسئله یاد بگیرید که سازنده بحث کنید. از ایجاد احساس گناه و دوباره مطرح کردن اشتباهات گذشته اجتناب کنید. در خصوص اینکه اکنون چه احساسی دارید صحبت کنید و به نقشتان در بروز مشکل اشاره کنید.

9- علایق مشترکتان را تقویت کنید: زوج هایی که همه توجه شان را بر بچه ها یا کارشان متمرکز می نمایند اغلب درمی یابند که بسیار کم با همدیگر صحبت می نمایند. شرکت در فعالیت های متفاوت و جدید، تماشای فیلم، از جمله پیاده روی، مسافرت و... همه اینها می تواند به حفظ روابط عاشقانه شما یاری نموده و مرد کم حرف شما را به مصاحبهی بیشتر وادارد.

karnikan.ir: مجله کارنیکان: وبلاگ خبری و تحلیلی

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: setare.com
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 66209

به "راه چاره تعامل با مرد کم حرف!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه چاره تعامل با مرد کم حرف!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید